ریاست محترم دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

برادر عزیز و گرامی جناب آقای دکتر واثقی

سلام علیکم

به تعبیر مقام معظم رهبری « خدا لعنت کند کسانی را که بساط فکر سیاسی و کار سیاسی و تلاش سیاسی را از دانشگاه جمع کردند، محیط دانشگاه به طور طبیعی محیط تضارب آراء و افکار است که این طبیعت دانشگاه است. اشکال ندارد، اشکال این است که ما از این محیط چالشی علیه انقلاب و ارزشهای انقلاب بهره برداری کنیم، این بد است، افکار مختلف، گرایشهای مختلف در دانشگاه باشند، هیچ اشکالی ندارد، با هم بحث می کنند، چالشی دارند.

مسئولین دانشگاه اعم از مدیران، مدیران ارشد، مدیران وزارتی تا استاد که داخل کلاس است و با دانشجو رو به روست وظیفه شان این است که در این مجموعه چالشی دانشگاه سعی کنند این چالشها را هدایت کنند به سمت آن چیزهایی که به مبانی انقلاب منتهی می شود، به هدفهای انقلاب منتهی  می شود، یعنی جوانان را انقلابی بار بیاورند، در جمله ای کوتاه دانشگاه باید انقلابی باشد، دانشجو باید انقلابی باشد، دانشجو باید یک مسلمان مجاهد فی سبیل ا... باشد، به این سمت باید هدایت بکنند، من البته گزارشهایی دارم که عکس این را نشان می دهد ». « بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از اساتید دانشگاه ها  29/3/95 »

لازم می دانم در خصوص فضای سیاسی دانشگاه و روند تشکیل تشکل های دانشجویی نکاتی را به محضر حضرتعالی عرض نمایم.

اینجانب با تمام وجود از تشکیل تشکل های مومن، انقلابی و آرمان خواه، حمایت نموده ولی از این نکته هم غافل نیستیم که در سالهای گذشته، افراطی گری های عده ای محدود که حریم مقدس دانشگاه را عرصه تاخ و تازهای سیاست بازان قرار داده بودند، و خود ملعبة دست آنها شده بودند را فراموش نکردیم، ما دوره ی خسارت بار فتنه 88 را برای دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل را فراموش نکردیم، ما حریم شکنی های دینی را با تلخی فراوان به خاطر داریم، ما سوء استفاده از نام مقدس انجمن اسلامی دانشجویان را هرگز فراموش نمی کنیم.

حضرتعالی به حمد الهی طی دوره مدیریت خود بر دانشگاه در مقابل فشارهای داخلی و خارجی مبنی بر تشکیل تشکل های افراطی، متعهدانه و مسئولانه ایستادگی نمودید که امیدوارم در پیشگاه خدواند متعال مأجور باشید. دلسوزی عاقلانه و دغدغه برای حفظ اصول انقلاب، از مواردی است که به حمد الهی تا کنون به آن متصف    بوده اید که امیدوارم در همین مسیر ثابت قدم باشید.

قطعاً یکی از عوامل انحراف برخی از تشکلهای دانشجویی، دور شدن از التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه و سرسپردگی به جریانات منحرف داخلی و خارجی و عدول از آموزه های اسلام ناب محمدی (ص) از جمله استکبار ستیزی است.

به درخواست کنندگان این تشکلها عرض نموده ام که التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه با دفاع از کسانی که فرسنگ ها با مواضع ولی فقیه فاصله دارند چگونه قابل جمع است؟ بنده خوف آن را دارم که بی توجهی به این مترقی ترین اصل اسلامی که همان التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه می باشد، سرآغاز انحرافات عمیقی شود، همانگونه که برای برخی از تشکل ها در گذشته اتفاق افتاده است. و خدای نکرده دانشگاه از رسالت حقیقی خود خارج گردد. حضور در تحصن های غیرقانونی با قانون گرایی و تمکین به قانون و اخلاق اسلامی چگونه سازگار است؟

همانگونه که قبلاً به استحضار هیئت محترم نظارت دانشگاه رسانده ام، مطابق با قانون و آیین نامه تشکل های سیاسی دانشجویان باید حسن شهرت درخواست کنندگان تشکل های سیاسی احراز گردد، به این معنی که بتوانیم در پیشگاه الهی و وجدانهای بیدار برای تصمیم خود حجتی خداپسندانه داشته باشیم، آیا در مورد درخواست کنندگان این تشکل ها به این اصل قانونی عمل شده است؟

اینجانب ضمن احترام به نظر اعضای هیئت محترم نظارت، امیدوارم که اعضای محترم هیئت نظارت در موافقت با درخواست تشکیل هر تشکلی، به این نکات توجه فرمایند:

1- به صورت دقیق به آیین نامه تشکیل تشکل های دانشجویی عمل شود. به ویژه در احراز التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه و التزام عملی به احکام اسلامی، مطمئن باشیم که می توانیم در پیشگاه خداوند متعال پاسخگو باشیم.

2- در تدوین اساسنامه و نظارت بر عمل مطابق با اساسنامه، دقت لازم صورت پذیرد.

3- در تأیید صلاحیت اعضای شورای مرکزی، نهایت دقت و قانون محوری صورت پذیرد.

4- در معاونت محترم فرهنگی یک کارشناس خبره بصورت ویژه مسئول پیگیری امور تشکل های سیاسی در دانشگاه، تعیین گردد.

5- با هر گونه افراطی گری که پای سیاست بازانی که دانشگاه را خانه احزاب می خواهند، با قاطعیت برخورد گردد.

در پایان امیدوارم خداوند متعال به همه خدمتگزاران صدیق نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ثبات قدم در راه نشر معارف حقه ی اسلامی که برگرفته از معارف نورانی قرآن کریم و تعالیم انسان ساز اهل بیت (علیهم السلام) می باشد، عنایت فرماید.

با تشکر

سید باقر حسینی کریمی