« الَّذِینَ یُبَلِّغُونَ رِسالاتِ اللّهِ وَ یَخْشَوْنَهُ وَ لایَخْشَوْنَ أَحَداً إِلاَّ اللّهَ وَ کَفى بِاللّهِ حَسِیباً »  «آیه 39 سوره احزاب»

برادر ارجمند جناب آقای دکتر غلامرضا ضابط پور

مدیر محترم گروه معارف اسلامی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل

سلام علیکم

اکنون که به حول و قوه الهی بعنوان مدیر گروه معارف اسلامی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل منصوب شده اید، لازم است به نکات ذیل بذل توجه فرمایید.

قرار گرفتن دروس معارف اسلامی در برنامه آموزشی مقطع کارشناسی کلیه رشته های تحصیلی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور از جمله اقدامات اساسی شورای عالی انقلاب فرهنگی است که به منظورتوسعه و تعمیق باورها و اندیشه های دینی و انقلابی و تحول مثبت در رفتارهای فردی و اجتماعی نسل جوان دانشگاهی و مقابله آگاهانه با شبهات و تفکرات التقاطی صورت گرفته است. نقش بالقوه این دروس در اسلامی شدن مراکز آموزش عالی و منور ساختن فضای آموزشی و پژوهشی نسل جوان دانشگاهی به فروغ ایمان و معنویت، بر صاحب نظران دینی و فرهنگی و کارشناسان مسایل دانشگاهی پنهان نمی باشد.

اینجانب ضمن تقدیر و تشکر از زحمات همه دوستانی که تاکنون در گروه های معارف اسلامی دانشگاه مشغول تعلیم و تربیت بوده اند، انتظار دارم حضرتعالی که از اساتید بسیجی و ولایت مدار گروه معارف اسلامی دانشگاه  می باشید، با بهره گیری از ظرفیت های گروه معارف اسلامی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه،  عقب ماندگی ها و ظرفیتهای معطل مانده گذشته را جبران نمایید. از آنجا که وظیفه گروه معارف اسلامی تبلیغ عملی و علمی دین در عرصه دانشگاه است، از حضرتعالی انتظار می رود در دوره مدیریتی خود با عزمی جزم و توکل بر خدای متعال و استفاده از همه ظرفیتهای دانشگاه به موارد زیر به اندازه وسع، جامه عمل بپوشانید.

ا- استفاده از تمام ظرفیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهت نیل به اهداف مورد نظر.

2- جذب اساتید دارای مجوز از نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها.

3- ادامه دادن طرح ارائه کلاس ها به صورت تفکیکی، ویژه خواهران و برادران دانشجو، جهت ایجاد فضای مناسب با هدف طرح مسایل و مباحث خاص خود.

4- برگزاری کرسی های آزاداندیشی ویژه کلاس های معارف اسلامی جهت تضارب افکار و آراء دانشجویان، تغییر نگاه از کلاس من به کلاس ما، طرح شبهات آنان، ترغیب دانشجویان به تفکر مستدل و نتیجه گیری صحیح، ایجاد مهارت های بحث و گفتگوی سازنده با بهره گیری از ظرفیت اساتید و دروس معارف اسلامی برای تحقق مطالبات مقام معظم رهبری.

5- استفاده از بهترین ساعات آموزشی برای ارائه دروس معارف اسلامی.

6- رصد مداوم فضای فکری دانشجویان عزیز و ارائه برنامه های مناسب در حوزه های بصیرتی، معرفتی و تربیتی.

7- ارتقاء سطح دانش تخصصی و عمومی اساتید گروه معارف اسلامی.

8- توجیه اساتید محترم گروه جهت تبدیل کلاس های دروس معارف اسلامی به کلاس هاس نیاز محور و ارتقاء دانشجویان عزیز از سطح حافظه به ادراک و درونی کردن معارف اسلامی.

در پایان امیدوارم با حضور موثر حضرتعالی، فصل جدید و مبارکی از فعالیتهای گروه بسیار مهم و راهبردی معارف اسلامی در دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل آغاز گردد. دوام توفیقات حضرتعالی و همه اساتید محترم آن گروه را از خداوند متعال خواستارم.