بر اساس آخرين اعلان نظام رتبه بندي جهاني THE)Time Higher Education كه در ۹۶/۶/۱۳ منتشر گرديد، دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل از ميان ۱۱۰۲ دانشگاهي كه در رتبه بندي جاي گرفته اند حائز رتبه ۳۵۰-۳۰۱ گرديد.

شايان ذكر است كه دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل از ميان ۱۸ دانشگاه ايراني حاضر موفق به كسب رتبه اول گرديد و دانشگاه هاي صنعتي اميركبير، علم و صنعت ايران، صنعتي اصفهان، صنعتي خواجه نصير طوسي، صنعتي شريف، تبريز، تهران و علوم پزشكي تهران با كسب رتبه ۸۰۰-۶۰۱ در جايگاه دوم قرار گرفتند و همچنين دانشگاه هاي فردوسي مشهد، گيلان، اصفهان، شهيد بهشتي و شيراز با كسب رتبه ۸۰۱- ۱۰۰۰ در جايگاه سوم جاي گرفتند. اين درحاليست كه دانشگاه هاي الزهرا، بيرجند، يزد و زنجان در جايگاه بيش از ۱۰۰۰ قرار دارند.

نظام رتبه بندي  THEاز ۱۳ شاخص در ۵ گروه اصلي براي ارزيابي جامع دانشگاه ها و موسسات آموزش عالي بهره مي گيرد. اين شاخصها در ۵ گروه كلي ذيل دسته بندي شده اند كه نمره دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل در هر يك از اين گروه ها از ۱۰۰ در پرانتز آورده شده است:

۱. Teaching: محيط آموزشي با %۳۰ امتياز از كل (۲۴.۸)

۲. Research: ابعاد، درآمد و اعتبار پژوهش با %۳۰ امتياز از كل (۱۲.۲)

۳. Citations: نفوذ علمي از طريق برآورد تعداد ارجاعات با %۳۰ امتياز از كل (۹۹.۱)

۴. Industry income: درآمدهاي صنعتي، انتقال علم به صنعت با %۲.۵ امتياز از كل (۵۶.۱)

۵. International outlook: چشم اندازه بين المللي، اعضاي هيات علمي، دانشجويان و نوع تحقيقات با %۷.۵ امتياز از كل (۱۵.۵)

دكتر مصطفي رحيم نژاد، رييس دفتر همكاري هاي علمي بين المللي، ضمن عرض تبريك به خانواده بزرگ دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل اعم از اساتيد، كارمندان و دانشجويان جهت كسب اين افتخار ارزنده، كسب اين مقام را گامي بزرگ در ارتقاي جايگاه بين المللي دانشگاه و زمينه ساز ارتباطات بين المللي بيشتر در آينده اي نزديك دانست و اذعان داشت كه اين مهم، نتيجه تلاش مجدانه يكساله آن دفتر در جمع آوري، پالايش، ثبت و پيگيري اطلاعات بوده است.

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، كسب اين افتخار ارزشمند را به كليه دانشگاهيان تبريك عرض مي نمايد.

براي مشاهده جزييات بيشتر مي توانيد به لينك زير مراجعه فرماييد: