برادر ارجمند جناب آقای دکتر واثقی

سلام علیکم
اکنون که در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قرار داریم،خداوند متعال را به خاطر این نعمت بزرگ شکر گزاریم. و عاجزانه از خداوند حکیم و قادر مسئلت دارم توفیق حفظ وگسترش اهداف مقدس این نظام را به ما عنایت فرماید.
ضمن قدردانی از زحمات سالهای گذشته حضرتعالی و همکاران محترمتان، انتصاب مجدد شما را به سمت ریاست دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ، تبریک عرض می نمایم. دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل بواسطه حضور اساتید انقلابی و دانشمند و ظرفیتهای مناسب میان کارمندان شریف و دانشجویان عزیز، می تواند سهم ویژه ای در تولید علم و بسط فرهنگ اسلامی داشته باشد.
امیدوارم در دوره جدید مسئولیتتان ضمن ارتقاء بهتر شاخصه های پیشرفت علمی و پژوهشی دانشگاه ، شاهد عمیق تر شدن باورهای اسلامی و انقلابی میان دانشگاهیان عزیز باشیم. ان شاء الله تعالی .

سید باقر حسینی کریمی
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری