دكتر جواد واثقي اميري رييس دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل به پيام تبريك حجت الاسلام و المسلمين سيد باقر حسيني كريمي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري به جهت انتصاب مجدد ايشان به سمت رياست دانشگاه به مدت چهارسال، چنين پاسخ داده اند:

حجت الاسلام و المسلمين سيد باقر حسيني كريمي

مسئول محترم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه

با سلام؛

احتراما، به اين وسيله از ارسال پيام محبت آميز و حسن نظر حضرتعالي، به رسم ادب و ارادت، تشكر و قدرداني مي نمايم. آنچه مسلم است موفقيت و پيشرفت هاي صورت گرفته مرهون همكاري و زحمات همه مسئولين محترم، اساتيد گرانقدر، كاركنان شريف و دانشجويان عزيز مي باشد.

رجاء واثق دارم در اين دوره جديد نيز به ياري خداوند متعال و همدلي و همياري جنابعالي و همه اقشار دانشگاهي، ضمن توجه به نقاط قوت و برطرف نمودن نقاط ضعف، گام هاي مؤثري در ارتقاي كمي و كيفي دانشگاه و پيشبرد اهداف نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران بر خواهيم داشت.