ما آمریکا را زیر پا له می کنیم. (امام خمینی رحمه ا... تعالی)

در ایران، هر کسی که به انقلاب اسلامی و به اسلام و به پایه های اسلامی این انقلاب اعتقاد دارد، لاجرم به مبارزه همیشگی با پرچم داران قدرت استکباری دنیا که امروز در رأس آنها آمریکاست نیز اعتقاد دارد.

(مقام معظم رهبری امام خامنه ای حفظه ا... تعالی)

مسئول محترم بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی و نوشیروانی بابل جناب آقای مهندس نیما مهرجو و همه برادران و خواهران بسیجی دانشجو

سلام علیکم

ضمن تبریک سی و نهمین سالگرد پیروزی ملت شریف ایران بر نظام ظلم و استبداد شاهنشاهی، به دانشگاهیان عزیز به ویژه به شما عزیزان بسیجی ام، لازم  میدانم در خصوص مسائل اخیر دانشگاه نکاتی را عرض نمایم.

بسیج شجره طیبه ای بود که به دست الهی بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، حضرت آیت ا... العظمی امام خمینی(ره) غرس شد و به حول و قوه الهی حضور بسیار موثر و سرنوشت ساز بسیج در همه لحظات انقلاب اسلامی شکوهمند ما، همه توطئه های پیدا و پنهان دشمنان این ملت را خنثی نمود.

بسیج دانشجویی که به تعبیر مقام معظم رهبری حضرت آیت ا... العظمی امام  خامنه ای یکی از ارزنده ترین یادگارهای امام راحل بزرگوار ماست، خار چشم دشمنان این ملت و سنگر مستحکم دفاع از آرمان های والای این نظام مقدس است.

وظیفه ما در همه زمان ها و مکان ها، مرزبندی دقیق، همراه با بصیرت و تقوای الهی در شناخت دوست از دشمن است. بنده بر خود لازم می دانم از روحیه انقلابی و استکبار ستیزی شما عزیزانم خالصانه و صمیمانه قدردانی نمایم، امیدوارم در انجام رسالت الهی و انقلابی خود که همان به اهتزاز درآوردن پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه ها می باشد، موفق و موید باشید.

سیدباقر حسینی کریمی

مسئول نهاد رهبری دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل