متن پیام حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل به مناسبت يوم الله ۲۲ بهمن به شرح ذيل مي باشد:

والفجر. ولیال عشر. والشفع والوتر. والیل اذایسر

دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی، مطلع فجر اسلام حقیقی و نقطه عطفی با شکوه، در تاریخ مجاهدت های دلیرانه ملت بزرگ ایران علیه ظلم و بی عدالتی طاغوت و طاغوتیان است؛ سرآغاز استقرار انقلابی الهی که با تاُسی از حماسه عظیم حسینی، رهبری امام خمینی (ره) و پشتوانه خون پاک شهدا، سعادت و تکامل فردی و اجتماعی را هدف نهایی خود قرار داده است و علیرغم هجمه های سنگین و مداوم، همچنان عالمانه از میراث گرانقدر خود پاسداری می کند.

اکنون در چهلمین سالروز به ثمر نشستن رستاخیزی هستیم که ضمن در هم نوردیدن مرزهای جغرافیایی و علاوه بر رساندن پیام رهایی بخش خود به گوش مظلومان و مستضعفان جهان، به مرکز فرماندهی قلوب میلیونها مسلمانی تبدیل شده است که نظام مقدس جمهوری اسلامی را زیباترین نشانه از اسلام راستین در فراسوی قرائت‌های غرب گرایانه از یک سو و جریان های تکفیری و سلفی از سوی دیگر قرار داده است و بی شک این مهم، وظیفه ما را به عنوان وارثان این انقلاب شکوهمند بسیار سنگین کرده است.

امید است سایر ملل محروم و در بند نیز بتوانند با الهام گیری از این انقلاب اصیل اسلامی و قوانین حیاتبخش اسلام، خود را از سلطه شرق و غرب و مزدورانشان نجات بخشند.

بر همه ماست که قدردان خون شهدا، امام شهدا و راه متعالی شهدای ارجمند انقلاب باشیم و برای بالندگی بیش از پیش ارزش های نظام و انقلاب، که اکنون تحت زعامت و رهبری عالمانه مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی)، عرصه های نوینی در جهان اسلام و نظام بین الملل گشوده است، کوشا بوده و تلاش کنیم.

بی تردید جامعه دانشگاهی و دانشجویی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل دست در دست مردم مؤمن، انقلابی و ولایتمدار بابل امسال نیز به مانند سال های گذشته، حضوری پرشور و آگاهانه در برنامه های دهه مبارک فجر به ویژه راهپیمایی یوم الله 22 بهمن داشته و ضمن تجدید میثاق دوباره با آرمان های امام راحل، بیعتی مجدد با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی خواهند داشت.