پس از تصویب موضوع «اندیشه سیاسی اسلام و مبانی انقلاب اسلامی سطح دو (سیاست خارجی ج.ا.ا)» توسط شورای هم اندیشی، ثبت نام هفتمین دوره معرفت افزایی استادان آغاز شد و مدرس دوره هم جناب آقای دکتر دهشیری انتخاب گردید. پس از ثبت نام مخاطبین به تعداد 30 نفر، متن دوره و رزومه مدرس برای مخاطبین ارسال گردید. هفتمین دوره معرفت افزایی استادان به مدت 3 روز و در 16 ساعت از روز چهارشنبه 14 شهریور 97 الی روز جمعه 16 شهریور 97 برگزار گردید. افتتاحیه این دوره از روز چهارشنبه با حضور مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری حجت الاسلام والمسلمین حسینی و ریاست محترم دانشگاه دکتر واثقی برگزار گردید و اختتامیه این دوره در روز جمعه به صورت اردو در دانشگاه غیرانتفاعی شمال آمل با حضور مسئول محترم نهاد برگزار شد و در نهایت جلسه با اهداء هدیه (تابلو قرآنی) و عکس یادگاری به اتمام رسید.

در ضمن نصب فرمایشات امام و رهبری در باب موضوع سیاست خارجی در محیط کارگاه نصب گردید.

با پایان یافتن هفتمین دوره معرفت افزایی که به صورت اردو در دانشگاه شمال آمل برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمين حسيني مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل، در اختتامیه این طرح، ضمن تشکر فراوان از همه دست اندرکاران این طرح به ویژه اساتید محترم شرکت کننده در این دوره، افزودند، طبق نگاه آینده پژوهانه قرآن کریم و وعده های صادق خداوند متعال آینده از آن مسلمین و خداباوران است.

ایشان با اشاره به تلاش های بسیار زیاد دشمنان دین اسلام جهت مقابله با اسلام عزیز، گفتند وعده صادق الهی بر این است که این تلاش ها به سرانجام نخواهد رسید. ایشان از نمونه های این وعده صدق الهی را عالم گیر شدن پیام امام حسین علیه السلام برشمردند، که با توجه به تلاش گسترده یزیدیان برای به فراموشی سپردن حادثه کربلا، ولی اراده الهی بر این تحقق گرفته بود که کربلا برای همیشه تاریخ زنده بماند. ایشان در ادامه افزودند، پیشرفت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در همه عرصه ها، علی رغم خواست دشمنان سر سخت این نظام مقدس را نمونه ای دیگر از صدق وعده الهی برشمرند.

ایشان با اشاره به آیه ای از قرآن کریم که از همه مومنین درخواست شده بود که یاور دین خدا باشند از همه اساتید درخواست نمودند از فرصت تدریس در دانشگاه برای پیشبرد اهداف مقدس اسلام استفاده نمایند که باعث آبرو و عزت در دنیا و آخرت است.