از اینکه فرصتی شد تا بتوانم از این طریق با مجموعه دانشگاه ارتباط پیدا کنم خدا را شکر می کنم . بنده به خاطر حضور چند ساله ام در این دانشگاه عزیز،برداشتم از این جا این است که این دانشگاه ظرفیت های فراوانی در ابعاد مختلف دارد که بعضی از این ظرفیت های الان به خوبی استفاده می شود. ولی بعضی دیگر از نقاط قدرتی که در این دانشگاه وجود دارد و می توان با برنامه ریزی درست و پیگیری دلسوزانه به آنها رسید ، هنوز به فعلیت نرسیده است.

بنده می دانم که این دانشگاه تازه مستقل شده است و متاسفانه در سالهای گذشته در این دانشگاه عزیز کارهای جدی و اساسی برای توسعه همه جانبه این دانشگاه انجام نشده است. اگر چه بنده از زحمات و تلاش های همه عزیزان به سهم خود سپاسگذارم . اعتقاد بنده این است ، همانگونه که در جشن استقلال دانشگاه عرض کردم این دانشگاه قابلیت تبدیل شدن به یک دانشگاه معتبر کشوری را دارد . و در بعضی از موارد حتی ایده های خوبی در عرصه بین المللی هم دارد.اساتید عزیز این دانشگاه می دانند که بنده صمیمانه به آنها علاقه مندم و برای همه آنان احترام قائلم. حضور فعال تر اساتید ارجمندم در فعالیت های فرهنگی برای دانشجویان عزیزمان، مورد انتظار بنده است . و برای پیشبرد اهداف نهاد، دست یاری به سوی همه این دوستان دراز می کنم .بارها در جمع اساتید ارجمند حاضر شدم و در آن جلسات خاطر نشان کردم حضور پررنگ همه شما در همه عرصه ها ، این دانشگاه را به جایگاه مورد انتظار ، ارتقاء خواهد داد. همدلی شما اتحاد و وحدت میان شما ،گره گشای بسیاری از معضلات خواهد بود.اگر چه می دانم کاستی های فراوانی برای اساتیدمان در این دانشگاه داریم. اما حوصله ، سعه صدر، پشتکاری که از دوستانمان سراغ دارم ، نوید بخش حل مشکلات خواهد بود.باید محضرتان عرض کنم انشاءا... تعالی نهاد رهبری در دانشگاه همیشه سعی کرده بدون وارد شدن در مسائل حاشیه ای در محیطی منطقی و دوستانه خدمتگذار دانشگاه باشد. بنده هم به عنوان عضو کوچک این دانشگاه خود را خدمتگذاری کوچک برای اساتید ،دانشجویان و کارمندان عزیزم می دانم و از خدای عزیز عاجزانه مسئلت دارم دوام در این خدمت رسانی را به بنده عنایت فرماید.فرصت را غنیمت شمرده ار اهداف تشکیل نهاد رهبری در دانشگاه مقداری توضیح می دهم .

اهداف تشکیل نهاد رهبری را می توان به طور خلاصه اینگونه بیان کرد:

1- توسعه و تعمیق آگاهی و علائق اساتید و دانشجویان.

2- رشد بینش در محیط دانشگاه.

3- حمایت و هدایت فکری تشکل های دانشجویی و دانشگاهی.

4-ایجاد و گسترش فضای معنوی و اسلامی دردانشگاهها ، از اهم اهداف نهاد می باشد.

اگر مقداری از وظایف محوله را بخواهم بیان کنم ، به طور خلاصه اینگونه است:

1- تبیین مسائل سیاسی ،اجتماعی،فرهنگی،از طریق برگزاری جلسات و سخنرانی وجلسات بحث و مناظره .

2- اجرای برنامه های آموزشی ، فرهنگی

3- برگزاری گردهمائیها،نشست ها و جلسات پرسش و پاسخ .

4- حضور فعال در میان دانشجویان به منظور راهنمایی و ارشاد فکری.

5- ارتباط مستمر و مثمر با اساتید ارجمند در دانشگاه.

در مورد بعضی از فعالیت هایی که به صورت مستمر به دوش این دفتر می باشد، اهم آنها از این قرار است :

1- برگزاری جشنواره های متعدد،مثل حکمت مطهر ،نهج البلاغه ،صحیفه سجادیه.

2-برگزاری جشن های ازدواج دانشجویی که همه ساله در مشهد مقدس با حضور مزدوجین دانشجویی این دانشگاه.

3- برگزاری اردوهای درون استانی و برون استانی برا ی برادران و خواهران دانشجو.

4- برگزاری مسابقات فرهنگی.

5-نشست های مستمر در محفلی صادقانه و با صفا دانشجویان.

6- طرح حلقه های معرفت،جهت ارتقاء بخشی به سطح معرفتی دانشجویان عزیز.

7- برگزاری کلاس های آموزشی.

8-طرح گفتگوی ماه.

9- ویژه برنامه های خوابگاهی در میان خوابگاههای پسران و دختران به صورت مستمر.

10- ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت های کانون های مرتبط با نهاد.

11- برگزاری های هم اندیشی در میان اساتید.

12- برگزاری های منظم نماز جماعت در طول سال در دانشگاه وخوابگاهها.

13- همکاری با مجموعه دانشگاه جهت برگزاری مناسبت های دینی و مذهبی .

14- در زمینه اطلاع رسانی به دانشجویان عزیز در خصوص مسائل فرهنگی روز کشور و دنیا،تلاش کردیم تا حد امکان جزوات،بروشور و یا سی دی های مورد نیاز را به روز با تشکیل بخش مستقل به اطلاع دانشجویان برسانیم.

15- به لطف الهی یک کتابخانه کوچکی به نام استاد شهید مطهری در دفتر راه اندازی کردیم که کتب دینی و مذهبی مورد نیاز دانشجویان را به صورت نرم افزاری در اختیار دانشجویان قرار می دهد.

16-نکته دیگری که به حول قوه الهی در تلاش هستیم راه اندازی سایت مستقل دفتر نهاد است که هم اکنون شاهد آن هستیم.

واحدی به نام واحد خواهران در نهاد طراحی کردیم و مسئولیت برنامه های مخصوص برای خواهران به عهده این بخش می باشد. این واحد با حضور کانون ریحانه توانسته ارتباط عاطفی و صمیمانه با همه دانشجویان دختر این دانشگاه داشته باشد.واحد خواهران تحت اشراف دفتر نهاد به صورت مستقل و مجزا عمل  می کند. سیاست کلی دفتر هم فعال تر کردن بخش خواهران و توجه ویژه به این بخش جهت اگاهی بخش های لازم به خواهران عزیزمان است.