درباره سامانه:
امروزه در محیط های مجازی و پیامکی بحمد الله احادیث و روایات و موضوعات زیادی نوشته و رد و بدل می شود اما این پدیده مبارک گاها از روی عمد یا سهو دچار نوساناتی شده است و متاسفانه بعضی از اين فرصت براي ايجاد شبهات در افكار شيعيان استفاده سو مي نمايند.
با توجه اين مهم دفتر نهاد مقام معظم رهبري در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل تصميم به راه اندازي فضايي مجازي جهت پاسخگويي به سوالات دانشجويان عزيز دانشگاه گرفته است تا گوشه اي از دين خود را در اين باب ادا نمايد. همانطور كه امام خميني رحمت الله عليه فرمود مبدا تمام تحولات دانشگاه است، اميد است اين گام كوچك مبدا اي براي فراگير شدن اين سنت پسنديده باشد.
قابل ذکر است در صورت رضایت نداشتن از پاسخ سوالات می توانید با طرح سوال جدید و اشاره به سوال قبل و یا کد رهگیری قبلی خود، پیگیر پاسخ خود باشید.